Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Cat rezista un trandafir criogenat? Descoperiti procesul de conservare pentru trandafirii criogenati, cat rezista in timp si prin ce se diferentiaza de florile uscate.

Conservarea trandafirilor este o modalitate excelenta de a pastra vesnic o amintire, cum ar fi ziua nuntii, aniversarea sau un eveniment special. Prin criogenare, puteti pastra florile pentru o perioada mai lunga de timp - decat daca le-ati pune intr-o vaza.

Dar cum se conserva trandafirii? Este diferit procesul de conservare fata de cel de uscare si cat de mult vor rezista cu adevarat?

Consulta aici oferta noastra de aranjamente cu trandafiri criogenati!

Trandafirii criogenati sunt 100% flori reale. Nu sunt facuti din matase sau din orice alt material, chiar daca de la distanta ar putea parea falsi. Pentru a-i pastra in mod corespunzator, este esential sa fie taiati atunci cand sunt cei mai frumosi. Apoi sunt introdusi intr-un amestec de glicerina si alte substante speciale pentru plante - acestea hidrateaza trandafirul de la petale pana la tulpina. Dupa cateva zile procesul este complet si trandafiri criogenati sunt flexibili si arata natural.

Consulta aici oferta noastra de aranjamente cu trandafiri criogenati!

Procesul de conservare al trandafirilor este foarte diferit fata de procesul de uscare. Cand se usuca o floare, de obicei, este agatata cu susul in jos timp de cateva zile pentru a deshidrata floarea si tulpina. Dupa cateva zile sau saptamani, trandafirii vor fi uscati. Rezultatul este un buchet fragil, care nu are culoare vibranta si se poate deteriora usor.

Cand vine vorba de cat mult rezista trandafirii uscati sau conservati, diferenta poate fi uluitoare. Florile uscate nu au o durata lunga si se pot deteriora foarte usor deoarece au fost deshidratate. Daca sunt pastrate intr-un loc sigur, acestea pot dura cateva luni, dar daca sunt accidental lovite sau mutate, buchetul se va distruge.

vConsulta aici oferta noastra de aranjamente cu trandafiri criogenati!

Trandafirii criogenati, pe de alta parte, pot fi manipulati cu usurinta si va puteti bucura de ei o perioada mai mare de timp. Plasati intr-un recipient, va puteti astepta ca trandafirii conservati sa dureze unul pana la trei ani. Daca decideti sa-i pastrati acoperiti (cupola de exemplu), vor dura mai mult de 3 ani, chiar si 10 ani!

Intrati aici pentru a vedea oferta noastra de trandafiri criogentati, natural conservati, precum si preturile si modele.

Consulta aici oferta noastra de trandafiri criogenati!
You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Success! Your email is updated.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.