Floraria Secret Garden - Ingrijirea orhideelor

Orhideele din familia Cambria cuprind si următoarii hibrizi: Beallara, Burrageara, Colmanara, Miltonidium, Odontonidium, Odontoglossum, Vuylstekeara, Brassia, Burrageara Nelly Isler & Wilsonara.

Cambria este un nume colectiv pentru un grup de orhidee hibride, plantele "părinte" provin din întreaga lume.

Belgianul Charles Vuylsteke a produs prima cambrie - Vuylstekeara "Plush", în jurul anului 1900. Cambria a fost produsa din Odontoglossum, Cochlioda, Miltonia, Oncidium și Brassia.

Orhideele din familia Cambria cuprind si următorii hibrizi: Beallara, Burrageara, Colmanara, Miltonidium, Odontonidium, Odontoglossum, Vuylstekeara, Brassia, Burrageara Nelly Isler & Wilsonara.

Florile variază foarte mult în dimensiune și formă: de la jumătate de centimetru până la peste zece centimetri și de la formă de stea până la aproape rotundă. Florile sunt frumos colorate. Maro, roșu și violet sunt culorile care predomină, dar există, de asemenea, roz, portocaliu și maro.

Comanda online orhidee Cambria la cel mai bun pret!

Instructiuni de ingrijire:

  • Așezați cambria într-un loc luminos, dar nu în soare direct.
  • Planta se dezvolta cel mai bine la temperaturi între 16 și 21 ˚C.
  • Perioada înflorire este de aproximativ șase săptămâni.
  • În perioada de vară, udati planta o dată la cinci până la șapte zile și o dată la șapte până la zece zile în perioada de iarnă. Faceți acest lucru prin plasarea plantei într-un castron cu apă la temperatura camerei timp de cinci până la zece minute. Lăsați planta să se scurgă bine înainte de a o pune la loc. Se uda mai frecvent atunci când tuberculul se usucă.
  • Adăugați fertilizanti in apă o dată pe lună în timpul verii. Folositi o jumătate de doza de fertilizant o dată la două luni în timpul iernii. Taiați tija cu florile trecute, în întregime și apoi ingrijiti planta la fel ca în timpul perioadei de înflorire.
  • Cambria poate sa reinfloreasca după cateva luni. Planta dezvolta una sau mai multe tije noi.
  • Pentru a forma tije noi, planta are nevoie de o perioadă de odihnă din momentul în care pseudobulbul este complet tare și plin. Ar trebui udat mai putin timp de opt saptămani: o data la doua saptamani este suficient. In aceasta perioada, ar trebui sa plasati planta intr-un loc unde temperatura este de aproximativ 16- 17 ˚C, dar nu în întuneric. Udati atunci când noua tija florala este vizibilă. Planta poate fi apoi mutata la locul sau initial.