Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Lumanari de nunta realizate cu aranjamente din flori naturale - Floraria The Secret Garden pune la dispozitie o multitudine de forme si culori, alese in functie de preferintele si stilul mirilor care deja au apelat la serviciile ei. Astfel, lumanarile de nunta pot avea aranjamente florale clasice, precum cele pe o parte, sau moderne, precum cele sferice sau rotunde/ semisferice. Gama de culori folosita este foarte diversificata - de la lumanarile de cununie cu trandafiri rosii, asortati cu orhidee phalaenopsis alba, pana la cele realizate dintr-un mix de trandafiri albi, roz pal si mov pastel, cu frezii albe, flori de lavanda, si finisate cu beargrass curgator.

Lumanari de nunta sau lumanari de cununie?

Indiferent ca le numim lumanari de nunta sau de cununie, ne referim de fapt la acelasi lucru: lumanari folosite in timpul ceremoniei religioase de cununie. Termenul corect ar fi lumanari de cununie, dar, popular, ele sunt numite lumanari de nunta, fiind asociate cu petrecerea ce urmeaza dupa ceremonia religioasa, nunta in sine.

Calitatea lumanarilor de cununie

Lumanarile de cununie folosite in atelierul nostru sunt realizate din parafina de calitate superioara, cu o inaltime standard de 120 cm si grosime de 4 sau 6 cm, in functie de greutatea aranjamentului floral. La cerere, putem folosi lumanari de cununie cu inaltime de 140 sau 160 cm - toate sunt intarite cu tije din lemn in interior, pentru o rezistenta crescuta, indiferent de sezon - sau lumanari de cununie scurte (lumanari de cununie mici, lumanari de cununie cilindrice) de 40 cm, de diametru 6 cm, 8 cm sau 9.5 cm.

O noua tendita - lumanari de cununie si de nunta scurte

De la an la an, lumanarile de cununie scurte, mici sau cilindrice, au devenit din ce in ce mai cautate. Astfel ca si modele s-au diversificat: de la simplele mixuri de trandafiri si wax flowers, la cele complexe, colorate si elegante, cu bujori, cymbidium, hortensie, minirose, frezii si cale. Dimensiunea standard folosita in atelierul nostru prezinta o inaltime de 40 cm si un diametru de 6 cm.

Livrare lumanari de cununie si nunta in Bucuresti si Ilfov

Vrei sa stai fara griji in ziua nuntii? Noi iti punem la dispozitie un curier special pentru livrarile la domiciliu, pentru Bucuresti si Ilfov. Lumanarile de nunta si/ sau cununie, scurte/ lungi, vor fi livrate in conditii perfecte, la adresa dorita, la data si ora aleasa de tine!

Descopera intreaga oferta de lumanari de cununie si nunta aici.

You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.