Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Lumanari de botez pentru baieti si fete, cu aranjamente florale unice, realizate din flori naturale - cele create in atelierul nostru sunt lucrate cu grija, din flori atent selectate, pentru un aspect cat mai placut, de lunga durata.

Tipuri de aranjamente florale

Pot fi decorate intr-un stil modern sau clasic, in culori vibrante sau pastel, cu un mix de flori rustice sau delicate.

In general, lumanarile de botez  cu aranjament floral sferic sau rotund/ semisferic sunt considerate moderne, iar cele cuu aranjament floral pe o parte, eventual curgatoare, sunt considerate clasice.

Aranjamentele lumanarilor de botez pot fi accesorizate cu diverse elemente de decor precum fluturasi, gargarite sau fundite.

Comanda online lumanari de botez la cel mai bun pret!

Calitatea

Folosim lumanari botez realizate din parafina de calitate superioara, cu o inaltime standard de 70 cm si tija din lemn in interior, pentru o rezistenta maxima - astfel, putem garanta ca vor ramane intacte, indiferent de anotimpul in care are loc botezul.

Lumanari de botez scurte, cilindrice, elegante, pentru baieti si fete

La cerere, putem folosi lumanari de botez scurte (lumanari de botez mici, cilindrice) de 30 cm, cu diametru de 6, 8 sau 9.5 cm.

Modele cu jucarii de plus incluse

La orice model de lumanare de botez, se poate atasa o jucarie de plus, adusa de client, sau aleasa din stocul disponibil (Minnie Mouse, Mickey Mouse, etc).

Livrare lumanari de botez in Bucuresti si Ilfov

Vrei sa stai fara griji in ziua botezului? Nu ai pe cine trimite sa iti ridice lumanarea pentru botez de la atelierul nostru de design floral? Noi iti punem la dispozitie un curier special, pentru livrarile la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov.

Lumarea de botez (sau aranjamentul de cristelnita) va fi livrata (va fi livrat) in conditii perfecte, la adresa indicata, la data si ora aleasa de tine!

Descopera intreaga oferta de lumanari de botez pentru fete si baieti, aici.

Comanda online lumanari de botez la cel mai bun pret!
You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.