Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Desi de ceva ani facem eforturi uriase pentru a schimba imaginea oamenilor despre plante si in acelasi timp pentru a educa publicul pasionat, exista “hateri” ce ne ataca in mod sistematic, asigurandu-se ca nivelul “recomandarilor” (recenzii) pe care le primim nu ajunge prea sus. Pentru astfel de oameni, avem un singur mesaj: ne-am dori sa fiti parte din aceste lucruri frumoase, insa este alegerea voastra sa procedati altfel. Fiecare atac ne face mai puternici, dar ne indeparteaza de oameni.

Ce poti face? Este chiar simplu - daca esti multumit de plantele comandate, sau pur si simplu de informatiile sintetizate pe care le oferim gratuit pe blog, trebuie doar sa ne acorzi un minut din timpul tau si sa scrii cateva cuvinte. Sau pur si simplu sa acorzi o nota/recomandare. Aici sunt linkurile:

Google: Vreau sa ofer o recenzie pe Google

Facebook: Vreau sa ofer o recenzie pe Facebook

Acum, sa vorbim despre lucruri frumoase:

  • avem deja de ani buni cea mai mare varietate de orhidee si hoya din Romania (si probabil din Europa de Sud-Est). Mai mult, de ceva timp nu mai vorbim doar despre orhidee si hoya.. vorbim despre plante rare si speciale in general.
  • sera secretgarden.ro este gata, iar plantele ce o populeaza prezinta o crestere spectaculoasa, intr-un timp foarte scurt. Este o investitie enorma, pe care ne-am asumat-o - singura sera "profi" de plante exotice din Romania.
Cea mai mare oferta de orhidee din Europa de Sud-Est
  • am scris sute de articole (multe, inca sunt in stadiul de draft nepublicat) care sa ajute publicul pasionat. Indiferent de unde cumperi plantele, accesul la blog este liber si te poti informa. Pentru noi research-ul presupune un cost enorm in.. timp - practic, rupem din putinele ore de odihna.
  • de 2 ani facem experimente si testam: variante de substrat, metode de cultura, studiem comportamentul plantelor in diverse conditii, cautam tratamente si solutii reale pentru boli si combaterea daunatorilor. Cantitatea de informatie acumulata este enorma si incercam sa o transmitem mai departe.
  • pregatim cea mai mare colectie de Hoya din Europa - include cele mai rare varietati, iar propagarea se va face local. Astfel, speram ca Romania va deveni intr-un final tara producatoare si exportatoare pentru unele plante exotice.
Cea mai mare varietate de hoya - secretgarden.ro

*Stim ca nu suntem perfecti, dar ne straduim :) #roots #wegrow

Vrei sa vezi mai multe articole si sa acumulezi mai multe cunostinte? Sustine secretgarden.ro cu o recenzie aici:

Google: Vreau sa ofer o recenzie pe Google

Facebook: Vreau sa ofer o recenzie pe Facebook

You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Success! Your email is updated.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.