Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Cadouri florale de Sfantul Valentin - Valentine's Day: nu avem nevoie de motive pentru a oferi flori celor dragi. Viata este atat de frumoasa si plina de surprize, iar un buchet de flori delicat poate aduce atat de multa bucurie!

Si cum florile vorbesc de la sine, cand ne gandim la dragoste si apreciere, va propunem o serie de aranjamente florale.

1. Romantice:

Inima - unul dintre simbolurile acestei sarbatori, ocupa tema principala a ofertei noastre si puteti comanda un buchet sau chiar un aranjament floral sub forma de inima.

De asemenea, puteti opta pentru un cadou originial, cum ar fi un ursulet de plus, o cutie de bomboane rafinate cu un buchet de flori sau o combinatie de animalute de plus si aranjamente florale.

Sau puteti alege un buchet pornind de la preferintele persoanei iubite. Optiunile variate de flori proaspete prezentate pe site, la care adaugam imaginatia si priceperea unor designeri florari cu experienta, vor avea drept rezultat un buchet unic, care sa simbolizeze frumusetea si romantismul scestei zile speciale.

2. Clasice:

Trandafirul, simbolul iubirii si al pasiunii - un buchet de trandafiri de Sf. Valentin vorbeste de la sine si nu necesita decor aditional. Trebuie doar sa alegeti numarul de fire din buchet. Puteti opta pentru un buchet elegant de 35 de trandafiri rosii, multicolori sau albi, sau pentru buchetul de lux de 101 trandafiri.

Sau poate preferati eleganta trandafirilor aranjati intr-o frumoasa cutie-cadou.

Nu va faceti griji daca nu puteti ajunge intr-una din florariile noastre - prin serviciul nostru de livrari rapide, ne vom asigura ca florile Dvs. sa ajunga la timp!

Va invitam sa vizitati toate modele propuse de noi, pentru aceasta sarbatoare.

You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.