Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Unele dintre cele mai frumoase flori de primavara - zambilele! Daca doriti ca ele sa infloreasca si in interior, trebuie sa pregatiti bulbii in prealabil.

Ingrijirea unei zambile de interior nu este foarte diferita de cea a uneia de gradina. Fiind o planta de exterior, conditiile mediului intern trebuie sa imite mediul ei natural.

Inainte de plantare, bulbii trebuie sa treaca printr-o perioada de odihna pe timpul verii, sa fie stransi/ inchisi si nedeteriorati. Ei pot fi plantati individual sau mai multi in acelasi ghiveci.

Zambila iubeste umiditatea, dar nu si apa statuta - asa ca asigurati-va ca excesul de apa sa fie indepartat. Evitati stropirea cu apa a florilor sau a frunzelor.

Pentru un plus de culoare plantati zambile cu o varietate diversificata de culori, aducand astfel primavara in casa sau la birou! In loc de ghivece puteti folosi borcane sau boluri decorate cu dantela, nuiele, panza sau scoarta de copac.

Floraria The Secret Garden v-a pregatit deja zambile pluricrome, inflorite, sau aproape de inflorire, precum si o mare optiune de compozitii care au in prim plan aceste plante minunate!

You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.