Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice
Bujorii inseamna noroc si casnicie fericita - nu e de mirare ca aceste flori pufoase reprezinta de multe ori buchetul de vis al majoritatii mireselor.

Cum sezonul bujorilor incepe primavara si tine pana la sfarsitul lunii iulie, buchetele de mireasa realizate cu bujori sunt alegerea perfecta in aceasta perioada - florile pufoase disponibile in nuante de alb, crem, galben, roz si rosu, creaza accesoriul perfect pentru orice mireasa.

Indiferent daca e o nunta traditionala intr-o sala de bal sau e o nunta rustica in aer liber, bujorii completeaza orice tip de nunta. Pentru un stil clasic, alege un buchet de mireasa cu bujori si flori traditionale similare - trandafiri, frezii - si pentru ceva mai modern, adauga flori neasteptate - mathiola, astilbe sau brunia.

Va propunem ca exemplu 4 modele de buchete de mireasa uimitoare cu bujori, de la flori albe, pana la flori colorate - roze, crem, albastre - care sa se potriveasca oricarui stil.

Buchet cununie, elegant, realizat din bujori albi si eucalipt, finisat cu dantela.
Buchet mireasa, diafan, realizat din bujori roz, lisianthus roz si minirose albe, finisat cu verdeata.
Buchet cununie, deosebit, realizat din bujori roz-pal si hortensie albastra, finisat elegant cu dantela.
Buchet mireasa spectaculos compus din bujori albi, lisianthus alb, eryngium, trandafiri peach, hypericum portocaliu, plante suculente, finisat elegant cu verdeata.

Mai multe modele de buchete mireasa sau cununie, cu bujori, gasesti aici.

You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.