Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya si alte plante exotice

Florile alese pentru buchetul de mireasa urmeaza sa te reprezinte - culorile tale preferate, stilul tau, atmosfera creata si nu numai, vor fi imortalizate atat in fotografii, cat si in amintirile celor apropiati. Alege un buchet de mireasa plin de prospetime si parfum imbietor, in culori vibrante si sofisticat, sau unul simplu, traditional!

Buchetul de mireasa de care nu te poti desparti: unele mirese comanda un buchet suplimentar, mai simplu, ce urmeaza sa fie aruncat domnisoarelor de onoare - astfel, buchetul de mireasa poate fi conservat si pastrat ca amintire.

Buchete de mireasa - cele mai importante accesorii din ziua nuntii

Este ziua nuntii - ziua ta speciala in care totul trebuie sa fie perfect, inclusiv buchetul de mireasa. Poti alege un buchet de mireasa rotund, unul curgator in culori pastel sau poti opta pentru unul traditional din flori albe - gama ofertei noastre variaza, de exemplu, de la buchetul de mireasa pastel, compus din trandafiri mov, frezii albe, minirose crem si lisianthus mov, finisat elegant cu eucalipt si dantela (Referinta:BM295), pana la cel complex, realizat dintr-un mix de flori desavarsite: dianthus green trick si 2 cupe de orhidee phalaenopsis, accesorizat cu satin sau dantela (Referinta:BM541)!

Buchete de cununie, buchete de nasa si buchete de domnisoara de onoare

Orice buchet de mireasa prezentat in aceasta sectiune poate fi folosit atat ca buchet de cununie, cat si ca buchet de nasa sau buchet de domnisoara de onoare. In general, buchetele de cununie sunt de dimensiuni mai mici decat cele de mireasa, iar buchetele de domnisoara de onoare sunt mai mult simbolice, pe cand cele de nasa sunt mai colorate - insa totul depinde de preferintele persoanei care va purta buchetul si alegerea va fi facuta luand in calcul dorinta mirilor.

Cu siguranta iti vei gasi buchetul de mireasa mult visat in sutele de modele oferite de noi pe site: de la simple, pana la sofisticate, de la traditionale, pana la moderne si nonconformiste, de la convenabile, pana la costisitoare.

Livrare buchete de mireasa si de cununie in Bucuresti si Ilfov

Vrei sa stai fara griji in ziua nuntii? Noi iti punem la dispozitie un curier special, pentru livrarile la domiciliu, in Bucuresti si Ilfov. Buchetul de mireasa va fi livrat in conditii perfecte, la adresa dorita, la data si ora aleasa de tine.

Descopera intreaga oferta de buchete cununie si mireasa aici.

You’ve successfully subscribed to Ingrijirea plantelor - tips & tricks orhidee, hoya, plante exotice
Welcome back! You’ve successfully signed in.
Great! You’ve successfully signed up.
Your link has expired
Success! Check your email for magic link to sign-in.